Om du är sugen på en slot med hundtema är Dog Ca$her ett ypperligt val. Det här spelet har två olika utbetalningsscheman – ett för grundspelet och ett annant för free spins-rundan – vilket håller variationen uppe.

Dog Ca$her har blivit populärt bland storspelare eftersom man kan satsa upp till $500 per spelomgång, men den här slotten tillåter även små satsningar så du behöver inte ha en enorm bankrulle för att spela Dog Ca$her.

Dog Casher

Korta fakta om Dog Ca$her

  • Antal hjul: 5
  • Antal spellinjer: 20
  • Vildsymbol: Ja
  • Spridningssymbol: Ja
  • Free spins-runda: Ja
  • Bonusspel: Ja, av typen click-me
  • Växande jackpott: Nej

Att satsa på Dog Ca$her

Du kan ställa in myntvärdet, från $0.01 till $5, vilket gör det enkelt att hitta ett läge som passar ens spelkassa och preferenser.

Du kan satsa 1-5 mynt per spellinje, och det finns 20 spellinjer att satsa på.

Högsta möjliga satsning är därmed $5 x 5 mynt x 20 spellinjer = $500 per spelomgång. Det är inte svårt att förstå varför Dog Ca$her har blivit så populärt bland storspelare som vill kunna satsa rejält på de enarmade banditerna.

Minsta satsning med alla spellinjer aktiva är $0.01 x 1 mynt x 20 spellinjer = $0.20 per spelomgång. Man behöver alltså inte vara någon rik knös för att ha råd att ta en chans med det här spelet.

Vildsymbolen

Hundfångaren är vildsymbol i det här spelet, och den kan ersätta vilken som helst av de reguljära symbolerna för att hjälpa dig bilda en vinnande kombination. Däremot kan den inte ersätta skåpbilen eller nyckelsymbolen, eftersom det är specialsymboler.

Skåpbilen (en spridningssymbol kopplad till bonusspelet)

Skåpbilen som hundfångaren använder är en spridningssymbol i det här spelet och kan ta dig till bonusspelet. Spridningssymbolen kan bara visa sig på hjul 2, 3 och 4, aldrig på första eller sista hjulet.

Du behöver minst tre spridningssymboler, var som helst på hjulen, för att starta bonusspelet.

Bonusspelet

Under bonusspelet får du välja mellan olika fordon. Klicka på ett fordon för att avslöja vad det döljer. Du får fortsätta välja fordon och inkassera vinster ända tills du har klickat på ett fordon som visar sig innehålla ordet COLLECT. När COLLECT dyker upp på skärmen avslutas bonusspelet.

Nycklarna (en spridningssymbol kopplad till free spins-rundan)

Nyckelsymbolen är en spridningssymbol. Den kan bara visa sig på första, andra och tredje hjulet, aldrig på fjärde eller femte.

När tre nyckelsymboler visar sig samtidigt, var som helst på skärmen, belönas du med en nyckel som du får spara. Att du har samlat på dig en nyckel visas på skärmen, ovanför hundfångaren. När du har lyckats samla på dig tre sådana nycklar startar Free Spins-rundan och du får ta emot upp maximalt 30 free spins.

Free spins-rundan

Under free spins-rundan gäller ett särskilt utbetalningsschema och särskilda symboler kan dyka upp på hjulen. Det finns tre särskilda spridningssymboler som kan vara till stor nytta.

Om minst tre vita hundar visar sig belönas du med 5 extra free spins. Detta kan ske maximalt tre gånger under free spins-rundan, så det är möjligt att få maximalt 15 extra free spins.